Buiten Deuren

Een moderne buitendeur is het pronkstuk van elk kantoor, elke flat en elk huis. Buitendeuren vormen een essentieel onderdeel van het schrijnwerk en zijn medeverantwoordelijk voor de energie-efficiëntie van het hele gebouw. Binnendeuren zijn cruciaal voor het ergonomisch gebruik van de ruimte.

Voordeur panelen


Buitendeuren worden gekenmerkt door een grotere weerstand tegen warmteverlies en vormen tevens een veilige barrière tegen lawaai en ongenode gasten. Kies voor kwaliteit, design en betrouwbaarheid. Kies een toegangsdeur die geen energie verspilt.

Standaard TYPE-B

STANDAARD


Standaard deuren type B het nummer van de deur vult u in bij bericht als u de offerte naar u zelf opstuurd. Ook kunt u zelf een model samenstellen van de tussenstijlen. het zijn zeer sterke stabile deuren van 7 cm dik. dat is 3 cm dikker dan een normale deur.

Design deuren aluminium


Al deze aluminiumdeuren kunnen zowel in aluminiumkozijnen als in kunststof kozijen geleverd worden. Deze exclusive deuren zijn appart op aanvraag

Diverse Klassieke voordeuren TYPE-D

KLASSIEK


Bekijk onze diverse soorten klassieke voordeuren, STALEN ROOSTERS EN GLAS IN LOOD OP AANVRAAG

Kunststof, Aluminium of Staal

We hebben voor deuren kunststof, aluminium of staal

Afwerking kunstof kozijnen

Houtlook Kleuren


Voor uw kunstof kozijnen kunt u nu kiezen voor een look-a-like houten fineer laag. In veel verschilende kleuren om uit te kunnen kiezen. 

Accessoires


Een breed scala aan handgrepen en sluitingen. Wij bieden ook kijkgaten, brievenbussen, deurmontage voor huisdieren en deurdrangers.

Beglazing


Wij bieden deuren met beglazing aan, die niet alleen het gebouw een bijzonder design geven, maar ook helpen om het interieur te verlichten.

RVS covers


Het roestvaste staal is gelijk met het paneeloppervlak. Deze oplossing wordt in het bijzonder aanbevolen aan klanten die alles glad willen laten overlopen.

Extra's

Beste Oplossingen


Accessoires die de stijl van het gebouw versterken en de deur extra functionaliteit geven.