Schuifsystemen

We bieden een breed scala aan schuifsystemen in zowel aluminium als kunststof, die voldoen aan diverse behoeften en voorkeuren. Onze schuifsystemen zijn ontworpen met aandacht voor functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek.

Kunststof, Aluminium of Staal

We hebben voor deuren kunststof, aluminium of staal

Harmonica deuren


Onze harmonicasystemen kunnen uit maar liefst 6 vleugels bestaan. De vleugels worden met elkaar en het kozijn verbonden door middel van scharnieren. De onderlinge positie van de vleugels kan worden ingesteld via de scharnieren.

Slide systemen


Multi Slide-deurvleugels bewegen zich over twee of drie rails. De wieltjes zijn uitgerust met hoogwaardige compenseerpads voor pvc-systemen, zijdelingse ophangingen en een ontlastende wielophanging. Deze elementen garanderen u een jarenlange werking van de wieltjes en helpen blokkades van het systeem te vermijden.

Hef-schuifpuien


Hefschuifpui

Accessoires

Een ruime keuze aan handgrepen en accessoires voor schuifdeuren zal van de structuur een functionele en coherente compositie maken.

Beglazing


Wij bieden deuren met beglazing aan, die niet alleen het gebouw een bijzonder design geven, maar ook helpen om het interieur te verlichten.

Afwerking kunstof kozijnen

Houtlook Kleuren


Voor uw kunstof kozijnen kunt u nu kiezen voor een look-a-like houten fineer laag. In veel verschilende kleuren om uit te kunnen kiezen.